senioren carnaval

vrijdag, 13 februari, 2015 - 13:00

 
De vrijdag middag is gereserveerd voor de oudere jeugd van Boerdonk. Er zal weer flink gekaart worden om de mooie prijzen en ook zullen er weer leuke casino spelen aanwezig zijn. Lukt het u om de leden van de raad van 11 blut te spelen? Natuurlijk is het ook weer mogelijk om gewoon gezellig te buurten.
Dit jaar zal het pauze programma ingevuld worden door onze eigen Dansmariekes! Ze zullen de showdans voor u opvoeren en dat wil natuurlijk niemand missen. Aan het eind van de middag zullen de prijzen uitgedeeld worden en we willen rond 17.00 uur klaar zijn met het programma.
Bij binnenkomst krijgt u weer als andere jaren een lekker kopje koffie of thee aangeboden, maar omdat ook SOBC tegenwoordig moet oppassen zijn de verdere drankjes vanaf dit jaar voor eigen rekening. Natuurlijk wel tegen de vriendelijke prijs die tijdens de hele carnaval geldt in Boerdonk. We willen u dus vragen om niet met een lege portemonnee te komen.
Kortom het belooft weer een leuke middag te worden die u niet wilt missen. Dus kom allemaal carnaval vieren in ons eigen Boerdonk!